Programari: 021 255 7038 (FW-Cora) / 021 345 0557 (FW-Titan)

Kerastase - Saloanele Francis Walther

De mai bine de 50 de ani Kérastase inoveaza pentru a face ca parul sa devina cel mai de pret bun al frumusetii unei femei. Cand a venit momentul identificarii unui partener cu care sa lucreze pentru saloanele sale din Franta, Francis Walther a recunoscut ambitia si dorinta caracteristice si a extins colaborarea si pentru saloanele din Romania. Telurile noastre comune sunt:

Produse Kerastase - Saloanele Francis Walther

AMBITIE PENTRU STIINTA

Cercetare fundamental si o forma speciala de talent stiintific pot fi vazute si simtite in fiecare produs. Parul frumos este rezultatul unei cercetari in detaliu - cu pasiunea de a anticipa viitorul, Kerastase este mereu inovator. Laboratoarele exclusive dedicate brandului lucreaza neincetat la analiza parului si a scalpului si creeaza noi molecule.

AMBITIE PENTRU FEMEIE

Kerastase a fost conceput sa asculte nevoile femeii care vrea sa-si simta mintea si corpul in forma cea mai frumoasa. Aceste femei iubesc placerea pe care brandul le-o aduce si vor sa-si transforme frumusetea parului intr-o experienta care le incanta simturile. Parul frumos este pentru ele o semnatura a stilului.
 

AMBITIE PENTRU KNOW-HOW

Kerastase reinventeaza excelenta profesionala, aduce finete. Un ritual unic…o rutina in 3 pasi:
- O experienta senzoriala
- Texturi generoase, rafinate si senzuale;
- Parfumuri subtile si adictive.

AMBITIE PENTRU LUX

Brandul se distinge prin intalnirile cu cele mai solicitante asteptari. Conceptual de personalizare a rutinei de frumusete capilara a fost imbogatit constant de-a lungul timpului si tinde spre perfectiune.

Saloanele Francis-Walther